TopTeam Sweden är för dig som vill ha en målinriktad träning och en långsiktig plan både för dig och din hund! TopTeam Sweden riktar sig till dig som vill utvecklas, utmanas och lära dig att prestera på hög nivå. TopTeam Swedens huvudcoacher är mångåriga landslagsförarna Anne Karlsson & Heidi Penttilä. Vi vill hjälpa deltagarna att utveckla allt ifrån sin grundträning, bananalysering, planera sin träning till att bygga bana och att lära sig att träna effektivt och målmedvetet. Det blir 4 läger totalt där det finns en röd tråd genom alla lägren, tanken är att få en helhet för hela säsongen. Varje läger innehåller ett genomtänkt upplägg med inslag från grundträning till banträning. Dessutom finns inslag av mentalträning för förarna samt fysträning för både hund och förare. Även om du har gått tidigare år kan du ansöka igen då det kommer vara nya träningar och utmaningar. Grundtanken är att hjälpa varje ekipage att bli sitt bästa jag på banan och få fler hjälpmedel för att prestera på topp vid säsongens viktiga lopp. Fredagarna ägnas åt föreläsningar och diskussioner utifrån olika ämnen, det kommer även att förekomma hemläxor mellan lägren. Utöver dom fysiska lägren har ni möjlighet till en begränsad online coachning, alla lägrens deltagare kommer kunna ladda upp filmer från sin träning och få feedback.


 Lägren arrangeras på AW Arena i Västerhaninge (Stockholm). 

• Läger 1: 30/9-2/10 2022 (eller 2-4 /9 2022 )

• Läger 2: 25-27/11 2022 (eller 4-6/11 2022)

• Läger 3: 27-29/1 2023  (eller 10-12/2 2023)

• Läger 4:  14-16/4 2023 (eller 24-26/3)


Vem kan ansöka?

Klass 3 ekipage som vill lära sig, utvecklas och satsar på minst SM nivå.

Klass 1-2 ekipage som vill lära sig, utvecklas och satsar på minst SM nivå.

Unghundar (minst 15 månader) som har höga ambitioner.


Hur gör jag för att ansöka?

För att ansöka till TopTeam Sweden gör du på följande sätt:

1.     Fyll i Google formuläret:  https://forms.gle/h6u294QphnmNJNzAA

2.     Presentationsvideo eller text där du presenterar dig själv och din hund och varför just du vill vara med i TopTeam Sweden.

3.     Skicka in en video till en tävling/träningsfilm

4.     Skicka in en video på övningen du finner längre ner 


Det går bra att fylla i Google formuläret innan du filmat/skrivit de andra uppgifterna. Skicka in videorna i uppgifterna 2.-4. Som YouTube länkar. Skicka in allt material samtidigt med ämne TopTeam Sweden och ditt namn till mejladressen info@awarena.se.

Pris för lägren?
Första lägret kostar 3200kr och de tre följande lägren 2700kr/läger, vid anmälan binder du dig till alla fyra lägren. Det finns begränsat antal platser.
I detta pris ingår även lunch lördag-söndag samt en TopTeam Sweden T-shirt.

Sista dagen att anmäla sig och skicka in materialet är 2022-05-30 och senast 2022-06-30 kommer vi berätta vem som kommit med.

 

Har ni frågor?

Kontakta Heidi Penttilä på info@awarena.se eller Anne Karlsson på ak.agility@outlook.com.

 

Välkomna med er anmälan!