Info om våra kurser

Vår kursverksamhet

Vi erbjuder kurser i agility från nybörjare till landslagsekipage. 

Vi erbjuder även valp-, allmänlydnads-, lydnads- och rallylydnadskurser. Information om dessa kurser hittar du på anmälningssidan för kurser. Klicka på knappen ovan "Gå en kurs".


Vi har två olika serier på våra agilitykurser den ena med inriktning på tävlingsekipage och den andra för nybörjare. Basic-kurserna är kurserna för agilitynybörjare, ekipage som vill hålla på med agility för skojs skull, har sin första agilityhund eller har lägre tävlingsambitioner. 

Elite-kurserna är för de ekipage som haft tidigare agilityhundar och har tävlingsambitioner.

Basicseriens första introduktionskurs heter Basic grund. Efter den kursen kan ni välja vilken som helst av följande kurser. Basic Distans & Fart, Basic Handling samt Basic Kontaktfält & Slalom. Dessa kurser behöver inte genomföras i en viss ordning utan kan göras i den ordningen som passar bäst för er. Efter att ni gått Basic grund samt två av de andra Basic kurserna kan ni gå kursen Basic Banträning.

Eliteseriens första kurs heter Elite Valp och efter det kan man fortsätta vidare med Elite Unghund. I Elite serien har vi även kurserna Elite Running Contacts, Elite Slalom, Elite Tävling & bananalys samt Elite Banträning.

Vi erbjuder även coachgrupper som går en hel termin varje vecka eller varannan vecka. Läs mera om hur du kommer med i våra coachgrupper under fliken coachgrupper.